IQinVISION - megapixel és kész!

Az IQinVISION - piacvezető megapixeles IQeye kamerák gyártója megszünteti a VGA felbontású IP kamerák forgalmazását, a jövőben kizárólag a megpixel / multi-megapixel termékvonalra összpontosít.

A professzionális, multi-megapixeles kameráiról ismert gyártónál eddig sem a VGA modellek alkották a húzó ágazatot, így a mostani termék-paletta átalakítás iránytűként mutat rá, hogy a biztonságtechnikai rendszereknél a HD720p / 1 megapixel felbontás legyen az elvárható minimum. Az IQinVISION 1998-ban alkotta meg első, MEGAPIXEL-es IP kameráját, amivel világújdonságot teremtett. Napjainkban főleg a 2-3-5 megapixeles biztonságtechnikai kamerái a legkedveltebb, leggyakrabban keresett típusok. Világszerte alkalmazzák: vállalatok, közintézmények, követségek, iskolák, kórházak, szállodák, raktárak, gyártó-üzemek, parkolók és közterületek megfigyelő kamerájaként.

Régi termékvonal:
IQeye Alliance Mini dóm és 3-series box kamerák eddig VGA, 1 MP (HD720p) és 2 Mepgixel (HD1080p) felbontásban voltak elérhetők: ebből a VGA felbontású termékek megszűnnek, 1 megapixel lesz a minimum és új, nagyobb felbontású típusok érkeznek.

Új termékek:
Az új termékvonal: 1 megapixel (HD720p) 2 megapixel (HD1080p) és 3 megapixel, illetve '2014-től már 5 megapixel felbontsában lesz kapható. További újdonság, hogy a belépő szintű kameráknál is lesz WDR (széles dinamika tartomány) opció, valamint DAY/NIGHT szűrő.
Hungarian English French German Italian Russian

Termék kereső