12 megapixel / 4K Ultra HD IQeye Kamera

Elkészült a legújabb, extra-nagy felbontású IQinVISION kültéri kamera: 12 megapixel / 4K felbontásával a legjobb eszköz nagy területek megfigyelésére.

A csúcsminőségű szenzor élethű, kiváló minőségű 4K Ultra HD felbontású videóból másodpercenként 30 képkockát szolgáltat. Az új IQeye SENTINEL kamera így kb. 6x nagyobb felbontású képet ad, mint napjaink korszerűnek tartott 2 megapixeles - HD1080p kamerái.
Alkalmazási lehetőség: egy kamera szélesebb, nagyobb területet is lefedhet, miközben a kép részletes felbontása is megmarad. Nagy területek teljes, részletes megfigyelése kevesebb kamerával megoldható, az ilyen rendszereket egyszerűbb átlátni, könnyebb kezelni, és könnyebb belőlük használható képet kinyerni. Hagyományos kamerák lehetőségein túlmutatva, beépített intelligenciával és videó-analitikai funkcióval is rendelkezik.

Mindez az IQinVision – IQeye kameráktól megszokott professzionális, csúcsminőségben: SENTINEL – integrált, formatervezett kültéri kameraház, energia-takarékos, PoE hálózaton működő eszköz:
IQeye Sentinel II 12MP 4K
Az IQinVISION iránytűként mindig is előrevetítette az IP videó piacát, a jelenlegi 12MP / 4K @ 30 fps kamera egyértelmű jele, hogy a jövő biztonsági térfigyelő rendszerei igazodnak a 4K Ultra HD felbontású monitorok / TV-k lehetőségeihez, eddig soha nem tapasztalt, kimagasló képminőséget nyújtva az ipari / biztonsági kamera rendszerek területén.

Hungarian English French German Italian Russian

Termék kereső

Termék ajánló