2MP Basler IP kamera valós DAY/NIGHT funkcióval

Basler IP DAY/NIGHT kameraA Basler ip kamera család 2 megapixeles változata (BIP-1600c-dn), mostantól valós day/night funkcióval kapható. A fejlesztés eredményeként, ezentúl a teljes BASLER termékcsalád rendelhető mechanikus IR filterrel.

Normál fényviszonyok között, az IR filter a kamera szenzor előtt található, amitől a nappali, színes képek jobb minőségűek. Amikor a környezeti fényerő lecsökken, a Basler IP kamera automatikusan eltávolítja a mechanikus IR szűrőt, és egy normál fényáteresztő képességű filterrel helyettesíti. A szűrő cserével sötétedés után is fenntartható a kamera back-focus beállítása, ezáltal az esti képek is élesek maradnak. Az IR szűrő eltávolításakor a kamera automatikusan fekete-fehér módra vált, hogy gyenge fényviszonyok mellett is éles, kontrasztos, és éjjel-látásra alkalmas képet kapjunk. A jobb minőségű, jól látható éjszakai felvételek készítéséhez ajánljuk kiegészítő IR megvilágítóinkat.
 
Basler kisméretű ip kameraA Basler fémházas, ultra-kompakt (89.8mm x 29mm x 44mm), és mindössze 230g súlyával a kategória egyik legkisebb DAY/NIGHT IP kamerája, amivel komplikált telepítési feladatok is megoldhatók, kültéri alkalmazásnál pedig a kedvezőbb árfekvésű, kisméretű védőházakba is beépíthető.
A Basler kamerák a legújabb generációs CCD szenzorokat alkalmazzák: a progresszív (soronként) történő kiolvasásnak köszönhetően a kép hasonló, mintha CMOS kameráknál, ugyanakkor a fényérzékenysége a CCD-től megszokott módon sokkal jobb. Így a Basler DAY/NIGHT kameráit kimondottan olyan alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol az IR megvilágítás mellett, vagy éjszakai üzemmódban készült képnek kiemelt preferenciája van.

A Basler IP kamerákról további érdekességeket tudhat meg online termékkatalógusunkban.


Hungarian English French German Italian Russian

Termék kereső

Termék ajánló