Slide Background
Ismerje meg cégünket
Célunk, hogy a legújabb, legkorszerűbb videó-technikai és térfigyelő megoldásokat szállítsuk ügyfeleinknek!
Slide Background
Speciális ajánlataink...
Szerver csere akció! Meglévő videó szerverét, kedvező feltételekkel új gépre cseréljük!
Slide Background
Jelentkezzen tanfolyamainkra
Ha szeretne viszonteladónk lenni, és megismerni a MULTI-MEGAPIXEL IP képalkotás világát, vegyen részt képzéseinken.

IR- és Fehér-LED megvilágítások


Éjszakai, jóminőségű felvételek készítéséhez nélkülözhetetlen kiegészítők.


A professzionális videotechnikai telepítések gondos megvilágítás-tervezést igényelnek. Amennyiben éjszakai is jól látható, értékelhető  videó-képet szeretne, a kamerát ki kell kiegészíteni egy erre a célra tervezett megvilágító eszközzel.

 

A hagyományos lámpák, reflektorok, fénycsövek már elavult, magas fogyasztású eszközök. Ha az Ön kamera rendszerében ezek szolgáltatják az éjszakai megvilágítást, ellenőrizze villanyszámláját, és gondolkodjon el a CCTV megvilágítás korszerűsítésén.

 

Infravörös megvilágítók: éjszaka fekete-fehér kamera-kép, emberi szem által nem érzékelhető fénytartomány. Diszkrét megfigyelésre, és felesleges fényszennyezés elkerülésére ajánljuk.

 

Fehér LED megvilágítók: színes éjszakai videó felvételek készítéséhez ajánljuk, illetve amennyiben szeretné a helyszínt látható fénnyel megvilágítani pl. bejáratok, gyalogos közlekedési útvonalak esetén.


A RayMAX/RayLUX

 

IR LED és Fehér-fényű LED megvilágítók energiatakarékos, vezérelt fényforrások. Beépített alkonykapcsoló gondoskodik róla, hogy csak akkor működjenek, ha valóban szükséges, de lehetőség van külső indító jellel is ki- bekapcsolni. Várható élettartamuk 10 év, hosszútávú üzemeltetési költségük kedvezőbb a hagyományos fényforrásoknál.

 

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46