IR- és Fehér-LED megvilágítások


Éjszakai, jóminőségű felvételek készítéséhez nélkülözhetetlen kiegészítők.

A professzionális videotechnikai telepítések gondos megvilágítás-tervezést igényelnek. Amennyiben éjszakai is jól látható, értékelhető  videó-képet szeretne, a kamerát ki kell kiegészíteni egy erre a célra tervezett megvilágító eszközzel.

A hagyományos lámpák, reflektorok, fénycsövek már elavult, magas fogyasztású eszközök. Ha az Ön kamera rendszerében ezek szolgáltatják az éjszakai megvilágítást, ellenőrizze villanyszámláját, és gondolkodjon el a CCTV megvilágítás korszerűsítésén.

Infravörös megvilágítók: éjszaka fekete-fehér kamera-kép, emberi szem által nem érzékelhető fénytartomány. Diszkrét megfigyelésre, és felesleges fényszennyezés elkerülésére ajánljuk.

Fehér LED megvilágítók: színes éjszakai videó felvételek készítéséhez ajánljuk, illetve amennyiben szeretné a helyszínt látható fénnyel megvilágítani pl. bejáratok, gyalogos közlekedési útvonalak esetén.

A RayMAX/RayLUX  IR LED és Fehér-fényű LED megvilágítók energiatakarékos, vezérelt fényforrások. Beépített alkonykapcsoló gondoskodik róla, hogy csak akkor működjenek, ha valóban szükséges, de lehetőség van külső indító jellel is ki- bekapcsolni. Várható élettartamuk 10 év, hosszútávú üzemeltetési költségük kedvezőbb a hagyományos fényforrásoknál.

Hungarian English French German Italian Russian

Termék kereső