IR- és Fehér-LED megvilágítások


Éjszakai, jóminőségű felvételek készítéséhez nélkülözhetetlen kiegészítők.


A professzionális videotechnikai telepítések gondos megvilágítás-tervezést igényelnek. Amennyiben éjszakai is jól látható, értékelhető  videó-képet szeretne, a kamerát ki kell kiegészíteni egy erre a célra tervezett megvilágító eszközzel.

 

A hagyományos lámpák, reflektorok, fénycsövek már elavult, magas fogyasztású eszközök. Ha az Ön kamera rendszerében ezek szolgáltatják az éjszakai megvilágítást, ellenőrizze villanyszámláját, és gondolkodjon el a CCTV megvilágítás korszerűsítésén.

 

Infravörös megvilágítók: éjszaka fekete-fehér kamera-kép, emberi szem által nem érzékelhető fénytartomány. Diszkrét megfigyelésre, és felesleges fényszennyezés elkerülésére ajánljuk.

 

Fehér LED megvilágítók: színes éjszakai videó felvételek készítéséhez ajánljuk, illetve amennyiben szeretné a helyszínt látható fénnyel megvilágítani pl. bejáratok, gyalogos közlekedési útvonalak esetén.


A RayMAX/RayLUX

 

IR LED és Fehér-fényű LED megvilágítók energiatakarékos, vezérelt fényforrások. Beépített alkonykapcsoló gondoskodik róla, hogy csak akkor működjenek, ha valóban szükséges, de lehetőség van külső indító jellel is ki- bekapcsolni. Várható élettartamuk 10 év, hosszútávú üzemeltetési költségük kedvezőbb a hagyományos fényforrásoknál.

 

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46