MULTIEYE-NVR

Az NVR (Network Video Recorder) szoftverek, a digitális videó feldolgozás csúcskategóriás eszközei. Fokozatosan leváltják a hagyományos DVR-eket, és a PC alapú- kizárólag digitalizáló (capture) kártyára épített rendszereket.

Képzelje el a képminőség javulást, amikor a hagyományos PAL rendszerű ipari térfigyelő (720x576), vagy egy átlagos IP (640x480) kameráról áttér a digitális fotózásban megszokott 2, 3 vagy 5 MEGAPIXELES felbontásra...

Ismerje meg MULTIEYE rendszerünket:

Analóg és IP kamerákból egyaránt építhető HYBRID videó menedzsment rendszerek. Szoftvercsomagok és hardveres bővítők modulok. Kisvállalati megfigyelő rendszerektől, a nagyvállalati szerver-farmokig. Felhasználóbarát, intuitív kezelő felület, egyszerű licenc kezelés.

Több, mint 70 kamera gyártó, több, mint 200 féle IP kamerája illeszthető. Rendszerünk támogatja ma Magyarországon és Európában kapható, valamennyi ismert IP kamerát, legyen az AXIS, SONY, PANASONIC, MOBOTIX, IQeye, TOSHIBA, BOSCH, VIVOTEK, ACTi, PIXORD vagy akár D-LINK márkájú kamera, NVR szoftverünk felismeri és tárolja a videó képeket.
 
Magyar nyelvű NVR szoftver - magyar nyelvű használati utasítással. Rendkívül gyorsan konfigurálható, áttekinthető, intuitív kezelőfelület.
 

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46