D-LINK Storage Solution

NAS = Network-Attached Storage = Hálózati Tároló

Digital Home Multimedia NetworkOtthoni használat:
Tárolja biztonsággal fényképeit, zenéit, filmjeit.
WiFi / LAN hálózattal és Média-Lejátszóval kombinálva csatlakoztassa házi-mozi rendszerét, TV készülékét és HiFi hangberendezését, multi-médiás gyűjteményét így a lakás bármely pontján eléri.
Ha lecseréli számítógépét, vagy új laptop érkezik, nem kell órákat töltenie másolgatással, ahhoz, hogy eddig letárolt média gyűjteményéhez hozzáférjen.
Mindez egy kompakt, energia-takarékos dobozban.


Irodai alkalmazás:

Irodai munkacsoport hálózati tárolóDolgozzon hálózatban: kisebb munkacsoportok számára áttekinthetően, könnyen hozzáférhetővé tehetők a közös dokumentumok – árlisták, prospektusok, termékismertetők
Tároljon: kialakíthatók egyéni, privát, jelszóval védett mappák, hálózati meghajtók.
Energia-takarékos: a munkaidő lejártakor a készülék lekapcsolja a merevlemezeket és készenléti módra vált (gondolta, hogy egy szervert, a nap 24 órájából a legtöbb kisvállalkozás kevesebb, mint 8 órán át használ? ).
Gazdaságos: tárterülete a nagy szerverekével vetekszik, éves energia-fogyasztása viszont a töredéke… helyes konfigurációban a vételár akár az első évben megtérülhet.
Adatbiztonság: a 2 lemezes változatban RAID-1 tükrözés, 4 lemezes változatban tükrözés vagy RAID-5 redundáns fájl rendszer konfigurálható.

 

IP kamera FTP hálózati NAS tárolásBiztonságtechnika, térfigyelő rendszerek:

A DNS-323 és DNS-343 hálózati tárolók együttműködnek a D-LINK folyamatosan bővülő IP kamera választékával és az olyan, professzionális, multi-megapixeles eszközökkel is, mint az IQinVISION – IQeye.
Az IP kamera FTP feltöltéssel közvetlenül a hálózati tárolóra (NAS) írja a képeket. A képtároló eszköz a kamerák helyétől távolabb, biztonságban elhelyezhető.
Az IQeye – IQrecorder szoftvere webes felületen szimultán megjeleníti az élő- és rögzített felvételeket. Kisebb rendszerek központi NVR szoftver és szerver telepítése nélkül is kialakíthatók, ezzel jelentős beruházási- és üzemeltetési költség megtakarítható.
Találatok: 1 - 3 / 3
Grid

1 fiókos hálózati háttértároló

2 fiókos hálózati háttértároló

4 fiókos hálózati háttértároló

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46