Cikkszám: DCS6815
noimage

18x zoom kültéri speed-dóm kamera

Megnézem a kívánságlista oldalt
Megnézem az összehasonlítást
A DCS-6815 18x Nagysebességű Dome Hálózati kamera egy professzionális kültéri IP megfigyelő megoldás, mely a hálózatra csatlakoztatva kiváló minőségű élőképet továbbít az Interneten keresztül. A környezetébe simuló dóm ház az Ön igényeihez igazodva szinte bárhova felszerelhető.

 
Főbb jellemzők:
¼” EX-View CCD szenzorral egyedülálló képminőség
18x optikai zoom
12x digitális zoom
Motoros forgatás és döntés fokozatosan állítható sebességgel
Beépített IR-Cut Removable (ICR) szűrővel élénkebb színek nappal és ideális képminőség gyengébb fényviszonyok mellett
Wide Dynamic Range (WDR) technológia tiszta képekhez erős háttérfényben is
Digitális I/O-k szenzor bemenetekhez és riasztó kimenethez
IP66 tanúsított időjárásálló ház beépített fűtéssel és ventilátorral
Vandál-biztos üveg
Választható MPEG-4 vagy MJPEG tömörítésű streaming
Megfigyelő szoftver (legfeljebb 32 kamerához)

Nappali és éjszakai professzionális megfigyelés
A Sony szabadalmaztatott EX-View technológiájával a kamera szenzora egyedülálló fényérzékenységgel rendelkezik, így a kiváló képminőség mellett a képek részletgazdagsága sem hagy kivetnivalót maga után. Ezen felül a kamera beépített Infrared Cut Removable (ICR) szűrővel is rendelkezik, mellyel a nap bármely szakában éles szikrázó színek érhetők el, alacsony fényerő mellett pedig kontrasztos szürkeárnyalatos felvételek érhetők el. A kamera rendelkezik a Wide Dynamic Range (WDR) technológiával is, mely akkor is tiszta képet és megfelelő részletességet biztosít, ha a kép mögött erős fény található, így például ha egy közeli ablakon erős napfény sugárzik befelé.

Hatékony megfigyelés forgatási, döntési és zoom (PTZ) funkciókkal
A forgatási funkció 360°-os körbemozgatást tesz lehetővé. A forgatási és a döntési sebesség a kamera zoom fokával arányos, így ha a kamerával ráközelítünk a képre, a forgatási sebesség automatikusan lassul, így a kamera követése és ellenőrizhetősége nem rosszabbodik. Automatikus pásztázási útvonalak is beállíthatók megfelelő forgatási, döntési, zoomolási és fókusz paraméterekkel.

Időjárásálló ház
A kamera egy IP66 tanúsított időjárásálló házba került beépítésre, mely megvédi az esőtől és a portól. A beépített fűtésnek és ventilátornak köszönhetően a kamera extrém hőmérsékleti körülmények - -40°C és 50°C között – is működőképes.

Rögzítés és tárolás
Az SoC (System-on-Chip) technológiának köszönhetően a kamera kiváló minőségű, valós idejű MPEG-4 vagy Motion JPEG formátumú tömörítésre képes.
Felvétel készíthető egy távoli FTP szerverre vagy egy hálózati videórögzítőre (D-Link DNS-722-4 illetve DNS-726-4). Ezek az eszközök egyszerre több kamerát kezelnek és támogatják a RAID-1 kötetkezelést a videóképek backup mentéséhez.

Teljes körű megfigyelő megoldás
A kamera 8 riasztó bemenettel és egy riasztó kimenettel rendelkezik, így számos további kiegészítő csatlakoztatására alkalmas. Ennek a funkciónak köszönhetően a kihelyezett riasztórendszerek irányíthatják a kamera mozgását rögzítve a képet, ezáltal kiváltható számos – az adott területet külön-külön figyelő – fix kamera.
A pillanatfelvételek e-mailben elküldhetők, készíthetők mozgásérzékelés vagy bármilyen digitális bemenetre csatlakoztatott eszköz jele alapján.
A mellékelt ingyenes D-ViewCam szoftverrel egyidejűleg akár 32 kamera képe figyelhető meg egyetlen képernyőn egyetlen központi munkaállomásról.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46