Slide Background
Ismerje meg cégünket
Célunk, hogy a legújabb, legkorszerűbb videó-technikai és térfigyelő megoldásokat szállítsuk ügyfeleinknek!
Slide Background
Speciális ajánlataink...
Szerver csere akció! Meglévő videó szerverét, kedvező feltételekkel új gépre cseréljük!
Slide Background
Jelentkezzen tanfolyamainkra
Ha szeretne viszonteladónk lenni, és megismerni a MULTI-MEGAPIXEL IP képalkotás világát, vegyen részt képzéseinken.

Az IQinVISION - piacvezető megapixeles IQeye kamerák gyártója megszünteti a VGA felbontású IP kamerák forgalmazását, a jövőben kizárólag a megpixel / multi-megapixel termékvonalra összpontosít.

A professzionális, multi-megapixeles kameráiról ismert gyártónál eddig sem a VGA modellek alkották a húzó ágazatot, így a mostani termék-paletta átalakítás iránytűként mutat rá, hogy a biztonságtechnikai rendszereknél a HD720p / 1 megapixel felbontás legyen az elvárható minimum. Az IQinVISION 1998-ban alkotta meg első, MEGAPIXEL-es IP kameráját, amivel világújdonságot teremtett. Napjainkban főleg a 2-3-5 megapixeles biztonságtechnikai kamerái a legkedveltebb, leggyakrabban keresett típusok. Világszerte alkalmazzák: vállalatok, közintézmények, követségek, iskolák, kórházak, szállodák, raktárak, gyártó-üzemek, parkolók és közterületek megfigyelő kamerájaként.

Régi termékvonal:
IQeye Alliance Mini dóm és 3-series box kamerák eddig VGA, 1 MP (HD720p) és 2 Mepgixel (HD1080p) felbontásban voltak elérhetők: ebből a VGA felbontású termékek megszűnnek, 1 megapixel lesz a minimum és új, nagyobb felbontású típusok érkeznek.

Új termékek:
Az új termékvonal: 1 megapixel (HD720p) 2 megapixel (HD1080p) és 3 megapixel, illetve '2014-től már 5 megapixel felbontsában lesz kapható. További újdonság, hogy a belépő szintű kameráknál is lesz WDR (széles dinamika tartomány) opció, valamint DAY/NIGHT szűrő.

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46