Slide Background
Ismerje meg cégünket
Célunk, hogy a legújabb, legkorszerűbb videó-technikai és térfigyelő megoldásokat szállítsuk ügyfeleinknek!
Slide Background
Speciális ajánlataink...
Szerver csere akció! Meglévő videó szerverét, kedvező feltételekkel új gépre cseréljük!
Slide Background
Jelentkezzen tanfolyamainkra
Ha szeretne viszonteladónk lenni, és megismerni a MULTI-MEGAPIXEL IP képalkotás világát, vegyen részt képzéseinken.
Elkészült a legújabb, extra-nagy felbontású IQinVISION kültéri kamera: 12 megapixel / 4K felbontásával a legjobb eszköz nagy területek megfigyelésére.

A csúcsminőségű szenzor élethű, kiváló minőségű 4K Ultra HD felbontású videóból másodpercenként 30 képkockát szolgáltat. Az új IQeye SENTINEL kamera így kb. 6x nagyobb felbontású képet ad, mint napjaink korszerűnek tartott 2 megapixeles - HD1080p kamerái.
Alkalmazási lehetőség: egy kamera szélesebb, nagyobb területet is lefedhet, miközben a kép részletes felbontása is megmarad. Nagy területek teljes, részletes megfigyelése kevesebb kamerával megoldható, az ilyen rendszereket egyszerűbb átlátni, könnyebb kezelni, és könnyebb belőlük használható képet kinyerni. Hagyományos kamerák lehetőségein túlmutatva, beépített intelligenciával és videó-analitikai funkcióval is rendelkezik.

Mindez az IQinVision – IQeye kameráktól megszokott professzionális, csúcsminőségben: SENTINEL – integrált, formatervezett kültéri kameraház, energia-takarékos, PoE hálózaton működő eszköz:
IQeye Sentinel II 12MP 4K
Az IQinVISION iránytűként mindig is előrevetítette az IP videó piacát, a jelenlegi 12MP / 4K @ 30 fps kamera egyértelmű jele, hogy a jövő biztonsági térfigyelő rendszerei igazodnak a 4K Ultra HD felbontású monitorok / TV-k lehetőségeihez, eddig soha nem tapasztalt, kimagasló képminőséget nyújtva az ipari / biztonsági kamera rendszerek területén.

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46